Jobba hos oss

Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba hos oss!

" Personalen är vår viktigaste resurs" är en sliten klyscha, men hos oss är det sant. Utan duktiga förare och administratörer - ingen verksamhet. Vi vill vara en bra arbetsgivare och vi jobbar ständigt för att såväl nuvarande som potentiella medarebetare ska uppfatta oss så.

Hos oss på Björks får du möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas. Vår verksamhet spänner över många områden, såsom linjetrafik, skoltrafik, taxi och färdtjänst samt beställningstrafik. I vår verksamhet arbetar buss- och taxiförare, verkstadspersonal, trafikledning, sälj/marknad och administration.

Vi bedriver trafik i Mälardalen och västra Dalarna och har kontor/depåer i följande områden:

Västerås
Enköping
Hallstahammar
Ludvika
Surahammar

Vill du bli en av oss? Skicka in din intresseanmälan till info@bjorksbuss.se

Björks Buss är en del av Björks & Byberg, som utvecklar, levererar och marknadsför attraktiva resetjänster och idag är en av de största privatägda aktörerna i Sverige. Björks & Bybergs buss- och reseföretag bedriver verksamhet från Västerbotten i norr till Östergötland i söder med ca 1700 medarbetare och 900 fordon. Nationell styrka i kombination med lokal förankring och gedigen erfarenhet inom resor och persontrafik gör Björks & Byberg starka på marknaden. Vårt fokus är att alltid leverera prisvärda, konkurrenskraftiga produkter och tjänster med hög service och kvalitet - ingenting är omöjligt!

Björks & Byberg utgörs av Byberg & Nordin, A Björks, Björks Buss, Björks Resor, Björks 24 - 7, Björks Fastigheter, Siljan Buss, VS & Perssons, KR Trafik, KG Busservice, VDL och Weidermans Buss.

 

Se aktuella tjänster

Vi söker områdeschef till Ludvika
Nu söker vi en Områdeschef till vår verksamhet i Ludvika. Där har vi ca närmare 100 medarbetare; bussförare, trafikledning, administratörer och verkstadsmekaniker

LÄS MER OCH ANSÖK

 

Vi söker trafikledare till Västerås

Nu söker vi en trafikledare till vår verksamhet i Västerås - Hallstahammar- Surahammar

LÄS MER OCH ANSÖK

 

Vi söker driftledare, timvikarier
Är du flexibel, effektiv och stresstålig samt har god förmåga att arbeta i grupp?
Har du vana att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap?
Vi söker timanställda driftledare för omgående anställning. Under sommaren
ska du kunna jobba heltid, för att täcka ordinarie driftledares semestrar

LÄS MER OCH ANSÖK